torsdag 25 oktober 2007

flyttfirma

Jaha vad händer nu då med vår flytt. Inte mycket känns det som. Fredrik håller på och kollar upp olika flyttfirmor. De ska komma hit och titta hur mycket skräp vi har och beräka tiden för att kunna göra en riktig offert till oss. Det kan vara bra att komma hit och se hur det ser ut här utanför och se om de tror att de kan komma fram till porten när det är dags för oss att flytta. Tanken är att de ska komma hit den 27 november och packa för att sedan flytta den 28 november.
En annan sak som Fredrik håller på med är att fixa en besiktning av huset. Vi tänkte inte göra en först eftersom det är en gjord för ett år sedan men vi har ändrat oss och ska göra en nu så fort som möjligt.

Jag håller på att ringa till alla olika ställen man måste inför en flytt. Jag har sagt upp elen, kollat upp nya försäkringar, kollar upp dagis och skolan, fixat med flytt av bredband och telefon mm. Nu är det inte så mycket kvar att göra och det känns bra.

Barnen pratar mer om flytten nu och undrar hur långt det är kvar, tänkte att vi skulle göra en kalender där vi kan kryssa för varje dag som går fram till flytten. Det är ju trots allt inte mer en en dryg månad kvar innan vi flyttar nu.

Inga kommentarer: