söndag 17 augusti 2008

Mini semester och kräftskiva/30-årsfest i Brunna

Nu har vi äntligen kommit iväg på lite semester. Vi åkte till Örebro för att tälta på Gustavsvik för att bada i upplevelsebadet, gå på leklandet och hälsa på Sara, Fredriks kusin.
När vi kom fram till campingen var det väldigt blött överallt men vi hittade en plats under ett d träd som inte var så jätte blött.

Här har vi satt upp vårt tält på den minst blöta platsen
som fanns på campingen.

Efter att vi satt upp vårt tält gick vi över till upplevelsebadet där vi var i flera timmar och åkte olika vattenrutchkanor och badade i alla poolerna. Det var jätte kul men det hade nog varit roligare om killarna var äldre och verkligen kunde simma så att de fick ut så mycket som möjligt av besöket.

Det var inte så varmt och Fredrik hade glömt ett av våra liggunderlag, så
vi värmde varandra genom att ligga alla 4 i en sovdel. Det var svårt att vakna på
morgonen för mig och Emil.

När vi ätit frukost och packat ihop tältet åkte vi till lek och buslandet. Det är ett 7000 kvm stort lekland där killarna kunde leka hur mycket som helst. Vi var där i 3 timmar och killarna hade kul hela tiden.

Det fanns ett litet gym där för barn och killarna var inte
sena att prova på de olika sakerna. Det ser lite tungt ut för
Vicke där han ligger och lyfter.

Här är det ombytta roller där Emil lyfter skrot och Vicke
springer på löpbandet.

Efter vi varit på leklandet åkte vi över till Sara som bor i Örebro. Hon bodde i en jätte fin lägenhet på nedre botten, där hon har uteplats och egen ingång. Där fick vi fika och killarna spelade på hennes playstation. Själva satt vi och pratade och blev lite uppdaterade på hur hon har det där borta.

Vi kom hem på kvällen och packade om våra väskor för att på lördagen åka vidare till Viksjö. Killarna skulle vara hos farmor medan jag och Fredrik skulle åka på kräftskiva/30-års fest i Brunna. Fredrik fyllde 30 år i onsdags så de passade på att slå ihop kräftskiva och fest. Det var jätte roligt och vi blev alla lite på pickalurven, men vad gör det när man inte har ungarna med sig och vi ska sova kvar där. Det var verkligen en kanonkväll!!!

Inga kommentarer: