måndag 30 juni 2008

Kojan

När Fredrik har byggt altanen har killarna blivit väldigt inspirerade av att själva bygga sin koja. När vi var uppe i Stockholm köpte de ett varsit snickarbälte fyllt med olika verktyg. De hade jätte stora planer för sin koja och de skulle bygga väggar och tak på den. De funderade vart de skulle få materialet och tänkte ta det som Fredrik hade över, men det är inte mycket att använda. Vi kom då på att det finns några som bor på gården nedanför oss som ska bygga om sin altan och de kastade sina planker i skogen utanför oss. Så Victor gick och frågade om de fick ta lite från dem innan de skulle kasta det och det fick de. Men när det väl var dags att bygga var det inte så kul som de hade trott att det skulle vara så det var Fredrik som fick äran att bygga den jätte fina kojan. Nu har kojan både väggar och tak med takpapp.

Kojan när den nya stegen är på plats och tre väggar.

Fredrik bygger kojan som killarna skulle göra

Här sitter de och myser i sin nya koja tillsammans med Philip

Killarna har nu fått en koja som har väggar, tak med takpapp och en ny fin stege som gör att det är lättare att ta sig upp i kojan även för Emil. Killarna sitter gärna där och läser lite tidningar när vädret tillåter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fin koja med fina killar i. Tror du jag oxå får prova att sitta och läsa i den? Kram, kram!

Weronica sa...

gud vilken fin liten koja dom fått... jag vet en som kommer vara jääätte avindsjuk när hon kommer nästa gång, vilket jag iof tror blir snart för nu längtar hon efter att hoppa igen... att hon aldrig får nog ;-)