söndag 23 augusti 2009

Gröna lund

Igår var vi på Gröna Lund med farmor. Vi hade en jätte bra dag men tyvärr så har vi inte med oss kameran hem utan den är i Viksjö så ni får nöja er med några bilder som Fredrik har tagit med sin mobil.

Efter våra försök att vinna stora chokladpaket på Skara sommarland så tog vi lotter på grönan och vi vann på vårt första försök, killarna var så lyckliga. Som tur var hade vi farmor med oss som inte åkte något så hon var så snäll och tog den medan vi åkte alla olika attraktioner.


Fredrik och Emil gick in i skrattkammaren och tog detta fantastiska kort på de själva i en av speglarna.

Vi åkte nästan allt som finns på grönan som killarna får åka men mest blev det kvasten som vanligt men den här gången fick även Emil åka de stora radiobilarna så de åkte vi flera gånger. När vi åkte blåtåget var killarna så rädda att de aldrig mer vill åka det, Victor satt och höll för ögonen nästan hela resan och tyckte det var det läskigaste han har gjort i hela sitt liv, och då är inte blåtåget läskigt. De har inte ändrat ett dugg där inne sedan man själv var liten så både jag och Fredrik satt och talade om vad som skulle komma, men det hjälpte inte.
Vi åkte sedan hem trötta och glada med en jätte stor kexchoklad på bussen och tunnelbanan till sköndal där Niklas mötte upp oss med vår bil, tack Niklas för att du skjutsade oss både in till stan och hämtade oss.

Till slut vill vi tacka farmor för den super trevliga dagen!!!

1 kommentar:

Sanna och Niklas sa...

Det var inget, Man gör vad man kan. roligt att ni hade skoja tackar för presenten B.T.W. Kram