söndag 2 augusti 2009

packar och redo för semester

Imorgon åker vi på vår efterlängtade semester, killarna är så uppe i varv att de inte ville gå och lägga sig. Men nu så ligger de i sängen men ska upp redan 5:30 imorgon, vi måste åka tidigt för att hinna fram till parken öppnar.
Idag har vi varit och letat efter en badplats men vi hittade inte den så det blev till att åka till den gamla vanliga tråkbadplatsen. Alla badade utom jag som tyckte det var lite för kallt plus att jag hade en sån mensvärk att det inte gick att stå upp.

Bilen är helt full nu med all vår packning, det är en hel del eftersom vi tältar, men det är det värt eftersom det är ett äventyr och inte så dyrt som att bo i stuga.

Så imorgon bär det av till skara sommarland, där blir vi kvar till på onsdag då vår resa fortsätter till ullared. På torsdagen åker vi vidare mot motala för en snabbis hos Dagny, men vi stannar till i gränna för att köpa lite polkagrisar. Därefter fortsätter färden mot söderköping där vi ska äta lite glass på smultronstället innan vi åker hem för att på söndagen gå på kalas hos Jonathan. Det blir en fullspäckad och förhoppningsvis rolig vecka för hela familjen.

Inga kommentarer: