söndag 13 juli 2008

Magnus Uggla

Nu har vi varit på parken zoo och tittat på Magnus Uggla. Det var en väldigt uppskattad utflykt av hela familjen. Det var en jätte bra konsert och killarna rockade järnet. Det enda som var lite tråkigt var att killarna inte såg så mycket eftersom de är så korta. Man kunde sitta i gräset och titta men ingen av dem ville gå bakåt för att sätta sig så vi stod kvar ganska nära scenen. Emil som är så kort fick antingen sitta på mina axlar eller så hade jag honom på höften. Där satt han och sjöng och hade det jätte bra. Victor stod och såg mellan alla människor och sjöng med han också.

Här sitter vi i gräset och väntar på att konserten skulle börja.

Uggla på väg in "bakom" scenen.

När vi satt i gräset fick Victor syn på Uggla och hans sidekick Martin som satt uppe på muren bakom scenen och pratade.

Uggla entrar scenen med sitt nya band i snygga röda adidas byxor!!!

Så här nära scenen stod vi under hela konserten.



När konserten var slut var det första Victor sa var att han ville åka till skansen för att se Magnus Uggla igen, så bra var det.

När vi var på parken zoo passade vi på att köpa årskort eftersom vi vet att vi skulle gå minst en gång till med Felizia och då tjänar man på att köpa årskort. Men nu när vi har köpt det såg vi att Amy Diamond spelar nästa vecka så om det är fint väder ska jag och killarna gå på den också. Det är bara att passa på att gå så mycket som möjligt så man får användning av kortet.

Till sist vill jag passa på att tacka Anna och Henke för att de var hundvakt när vi var i Eskilstuna utan er hjälp hade det inte gått att åka hela familjen. Nästa gång ska vi försöka ha tränat honom så han inte skäller på alla som går förbi plus att han inte ska vara så tjurig när vi inte är med honom.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart vi ställer upp och passar lilla "Greger". Det e bara skoj å ha honom här även om han skäller på allt och alla. Tycker mest synd om honom som blir terrad av Jonathan hela tiden.
Kram.

Anonym sa...

Klart vi ställer upp och passar lilla "Greger". Det e bara skoj å ha honom här även om han skäller på allt och alla. Tycker mest synd om honom som blir terrad av Jonathan hela tiden.
Kram.

Weronica sa...

vad kul att ni sett Magnus Uggla. ja vi måste bestämma en dag att komma till er, felizia ville åka till Emil idag och "hoppa studsmatta och gå på zoet".
kram