onsdag 28 januari 2009

På bättringsvägen

Idag var Victor till läkaren för att kolla upp varför han har feber. Hon kollade en massa utan att hitta något, hon tror att det kan vara en lindrig form av influensa. Det hoppas jag verkligen inte att det är, vi åker ju om en vecka och vi andra vill inte bli sjuka.
Nu är det nedräkning här hemma till vi ska åka, bara en vecka =) Alla längtar jätte mycket, det enda är att vi kommer sakna Nelle.
Apropå honom så har jag pratat med veterinären och hon tycker att det verkar som medicinen verkar. Han dricker och kissar inte lika mycket längre och är inte besatt av vatten som han var tidigare. Han ska fortsätta med medicinen men vi vet inte hur länge han ska göra det. Det kan röra sig om någon månad eller för resten av hans liv. Vi ska prova att dra ner på den när han mår bättre än han gör nu, funkar det så är det bra annars får vi dra upp på det igen. Känns som det är något vi kan leva med, inte så dyrt heller.
Vi ska upp till mamma och pappa i helgen för att lämna över honom till dem, han ska ju också få lite semester, så nu får ni också hälla en droppe i hans ögon.
Imorgon ska Victor följa med mig till skolan för att se hur mycket han klara av, går det bra får han nog gå till skolan på fredag annars får han vara hemma med mig.

Inga kommentarer: