söndag 24 maj 2009

Förrådet är uppe!

Den här helgen har vi hunnit med en hel del. I torsdags fixade Fredrik med stenplattorna så att förrådet ska stå rakt. I fredags hade vi låssmeden här redan på morgonen för att laga vår altan dörr som har gått sönder, efter det åkte vi upp till ösmo för att sova över där. På lördagen var det dags för den årliga ösmo marknad. Vi köpte inte så mycket, men lite hittade vi allt. Tyvärr så regnade det så vi var inte där så länge. Det bästa med vädret var att det gick faktiskt att se på sakerna eftersom det inte var så mycket folk där. Innan vi gick hem kom Anders, Ana och barnen och följde med oss till mamma och pappa. Väl där fikade vi med det nyinköpta smaskiga fikat och myste med Marcuz. Oj vilken stor och söt kille han är, man blir lite sugen när man håller en sån sötnos, men jag vill absolut inte har mer barn. Det räcker så bra med de två vi har.

Idag började dagen med att jag och Victor tog fram våra cyklar och cyklade iväg till scouterna. Det var en lagom lång cykeltur som tog ca 25 min tror jag. Victor tyckte det var jätte kul med scouterna och vill fortsätta där i höst. Han funderar på om han ska gå på avslutningen nästa helg men är inte helt säker. Det är hans andra gång och de ska sova över i stugan. Men det kanske går att han är där på kvällen för att sedan åka hem innan de andra gå och sover. Vi får se hur det blir med den saker.

När vi kommer hem igen har Emil och Fredrik börjat bygga upp förrådet på sin rätta plats. Vi hade redan gjort klart alla sidorna förra helgen så vi skulle bara sätta ihop det trodde vi. Men ack vad vi bedrog oss. Det tog jätte lång tid och vi fick kämpa massor för att passa in alla skruv hålen som skulle vara så enkelt. Men nu står det där och vi är jätte nöjda, har stoppat in lite saker men ska göra iordning alla våra förråd för att göra det så bra som möjligt när vi har tid.

Här följer lite bilder, glömde dokumentera hela arbetet, men håll tillgodo med det lilla vi har.




Inga kommentarer: