onsdag 26 december 2007

annandag jul

Nu är julen över, det är skönt nu när killarna har börjat lugna ner sig.
Vi var i Ösmo som alla vet eftersom hela släkten var där. Det var trevligt och Wirre fick inte barn som tur var. Tvillingarna kom igår juldagen och är så söta. Victor och Emil längtar tills de får träffa sina gulliga kusiner Linus och Linnéa.
Tillbaka till julafton, killarna tyckte att de fick för lite julkappar men det räcker alldeles utmärkt. De fick en studsmatta av mormor, morfar, gamlom, Kalle, Ethel och Maj-Britt. Av mormor och morfar fick de även Sverige dräkter, star wars gubbe och en bok med cd. Av farmor och Stina fick de en sacco säck och av farmor fick de även biljetter till en teater med pippi. Wirre, Johnny och Felizia gav dem böcker och en bärgare som låter och åker. Anders, Ana och Melissa gav dem lasersvärd och star wars gubbe/klocka. Av Niklas och Sanna fick de tröjor, av Jasmine fick de bok och en byggsats av en bil. Vi gav dem playstation 2 spel (astro zoo och lego star wars 2) och lego.
Killarna var nöjda när de väl kom hem och fick se vad de fått ordenligt.
De spela star wars för hela slanten men nu har de åkt hem till farmor.
Stina och Gun-Britt har varit här idag och ätit middag med oss och sedan tog de med sig killarna hem. De ska på bio imorgon och sedan ska de på teatern på fredag. Efter den kommer vi upp och hämtar dem.

Imorgon när vi är själva ska vi på mellandagsrea och sedan kommer Niklas och Sanna för att se hur vi har det. Kul eftersom de inte varit här ännu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej en liten rättelse vi var i tungelsta.