söndag 30 december 2007

Lite fix ute

Idag har vi varit ute hela familjen. Fredrik har byggt på killarnas trädkoja som sitter utanför vår tomt. Det är några som har börjat bygga på en men inte byggt klart den. Så nu har Fredrik satt upp lite plankor som stege och satt upp vår gamla garderob som golv på kojan. Nu vill killarna att det snart ska bli vår så att de kan sätta upp väggar=)
Själv har jag försökt att kratta upp alla gamla löv som fanns på tomten. Det blev 2 stora svarta soppsäckar med löv, tror inte att de förra ägarna har krattat upp några löv överhuvudtaget i år. Det blev lite kvar men de kan få förmultna och ge lite näring till vår stackars gräsmatta.

Igår var Fredrik, Mia, Isabelle och Filippa här och hälsade på. Fredrik och Fredrik satte upp vårt köksskåp så att det inte skulle ramla ner och jag och Mia var ute och gick lite. Vi hittade motionsslingan som går bakom vårt område och gick en lite bit på den. Sedan ville vi gå genom skogen hem till vår tomt. När vi gick där såg vi tre rådjur som sprang i skogen. Det är en riktigt stor skog här bakom oss som man kan gå ut och gå i sedan när vädret tillåter det lite mer.

Nu ska vi försöka komma på något som man kan äta imorgon, det är ju nyårsafton och vi ska vara hemma och bara ta det lugnt.

Inga kommentarer: