onsdag 19 december 2007

Julgran och flyttkartonger



Idag har jag stått ute i det kalla vädret och pyntat vår höga men lite smala julgran (måste böja ut grenarna). Det blev silverkulor och en ljusslinga, helt ok faktiskt.
Jag har haft besök av mormor och Kalle idag som ska smita undan hennes födelesedag imorgon genom att åka till örebro. Så de kom förbi och fikade innan de åkte vidare, alltid trevligt med besök. Så är det någon som vill hälsa på en stackars ensam människa på dagarna är det bara att komma förbi.

Idag har vi äntligen fått en ordenlig kontakt med Runtuna som ska hämta våra kartonger. Vi har försökt att få dem att komma och hämta kartongerna 4 gånger utan att någon har kommit och nu så här nära jul har de bestämt att vi kan få kartongerna. Det är ju bra några kartonger kan man alltid ha på vinden om man skulle behöva lägga undan lite olika saker men lite drygt 100 kartoger är inte något som man vill ha. Så däför är det bra att Anders och Ana ska flytta men eftersom det har dröjt så länge innan vi visste att vi skulle få kartongerna har de åkt och köpt nya. Men de kan nog lämna tillbaka 10 kartonger så kan de få resten av oss. Så nu kan vi nog snart komma i ordning genom att vi kan få ut alla saker som ska vara i förrådet och då kunna ställa upp alla saker i huset.Jippiii!!

Inga kommentarer: