söndag 19 april 2009

städdag

Idag har vi haft städdag på gatan. Jag och killarna krattade och samlade ihop alla löv i lekparken medan Fredrik fixade med dörren på soprummet och styrelserummet. Sedan var det korvgrillning för alla som varit med och städat. Killarna åt 3 korvar var.

Vi har hängt ut vår tvätt på torkvindan idag för första gången i år. Hoppas på att tvätten ska blåsas torr, så mycket som det blåser borde det inte vara något problem alls. Men när man använder vindan kommer vi på igen att vi måste köpa en ny, den vi har är så himla dålig och sedan ska vi ju bygga ett förråd så vi kan inte har kvar den där den står just nu. Eftersom vi ändå ska flytta på den så kan vi lika gärna köpa en ny.

Igår var vi uppe och lämnade Nelson hos mamma och pappa i Ösmo. Han ska få lite semester och försöka stressa ner lite efter allt som han har varit med om den senaste tiden.
Veterinären ringde och sa att kissproven såg bra ut och att vi nog får säga att han är stressad och dricker när han har tråkigt. Men han ska ta ett nytt blodprov eftersom veterinären i Uppsala ville ha ett extra för att kunna utesluta allt, så när han kommer hem igen ska vi gå ner och ta det sedan borde det vara klart.

Men oj vad det är tyst och tomt här hemma utan honom, man saknar honom verkligen. Som tur är är det inte så länge han ska vara borta utan vi hämtar honom igen nästa helg.

Inga kommentarer: