torsdag 9 april 2009

Vår lilla pälsboll

Tänkte jag skulle berätta lite om alla turer runt Nelson. Det har blivit en del besök hos veterinären. Har som alla vet varit hos en specialist upp på universitetsdjursjukhuset i Uppsala med honom två gånger. Där har vi tagit alla möjliga prover och rakat honom både på tassen (för blodprov) och på magen (ultraljud). Alla prover har varit normala och det finns inte något som de kan hitta som är fel på honom. Nu dricker han inte lika mycket som tidigare och han går inte på någon medicin längre. Men efter att jag pratade med veterinären igen så började han dricka mer igen och det verkar som hon har rätt, det är väldigt psykiskt. Tycker han att livet är tråkigt och inte vet riktigt vad han ska göra så dricker han, så det måste han sluta med.

Det var länge sedan han låg och skakade och inte ville göra något, men idag har han hållt på med det i ett par timmar nu. Jag har kollat upp så han inte är uttårkad och det är han inte så jag har verkligen inte någon aning om vad det är med honom.
Han borde bli glad i helgen i alla fall när vi åker till mamma och pappa och han får leka med Qba och Qitty.

Annas händer inte så mycket här hemma, killarna är lediga idag och även nästa tisdag och onsdag. Ska försöka hitta på något som vi kan göra då.

Emil har fått reda på vilken klass han ska börja i till hösten.
Det blev Törnrosdalen, precis som vi ville. Han fick inte gå med så många av sina kompisar men han är så duktig att han utan problem kommer lära känna en massa nya kompisar. Han ska gå med sin bästa kompis och en del andra från dagis så han var jätte nöjd.

Inga kommentarer: