måndag 26 juli 2010

Muskö

Sitter med min kära mor inne i förtältet, medan killarna ligger inne i husvagnen och spelar och pappa och Fredrik sitter ute och håller på med sina telefoner. Vi har varit här hela helgen och myst i regnet, det har varit väldigt trevligt och vi bestämde igår att vi skulle stanna en natt till eftersom Fredrik äntligen har semester nu. Vi har lämnat Nelson här eftersom vi ska på semester på torsdag och då kan vi inte ha honom med oss eftersom de inte tillåter djur på varken, liseberg, ullared eller rosenlundsbadet. Men han kommer ha det hur bra som helst här, bättre än om han skulle följa med oss.
I lördags var det loppis här ute på Muskö och Vicke han fyndade han. Av mamma fick han en jätte fin ÄKTA peak performenca luvtröja för 50 kr och av pappa fick han två böcker för 5 kr för båda. Det var Eragon och någon vikingabok. Emil som inte var med på loppisen fick en digitalkamera av mamma som vi ska stoppa i minneskort och batterier när vi kommer hem. Nu har båda killarna en varsin kamera så de kan fotografera hur mycket de vill och vad de själva vill fota.

Snart är det dags för oss att bege oss hemåt, vi har lite att fixa med innan vi ska åka iväg. Hoppas bara att det är bra väder hemma, men det är väl att hoppas lite för mycket tror jag.

Inga kommentarer: