torsdag 15 maj 2008

Barnläkarmottagningen

Idag har båda killarna varit lediga, eller lediga och lediga. Vi har varit hos läkaren i Mariefred för att kolla om killarna har astma eller är allergiska. De fick blåsa, sedan springa, blåsa igen, få läkemedel och sedan blåsa igen efter 10 min. Emil visade inga tecken alls på astma, det var jätte skönt. Victor därmot var lite osäkert sa de, han hade inte helt uttalade symtom men han hade lite. Så nu har han fått kortison som han ska ta två gånger om dagen i två månader. Han fick med sig en övnings diskus som han ska öva att blåsa i. Det låter som en partypipa så man kan ju undra om vi har fest eller=) Sedan ska vi på återbesök för att se om det blev bättre och göra ett pricktest, det går inte att göra nu när det är säsong.
Efter läkarbesöket åkte vi till McDonalds eftersom de varit så duktiga.

Jag har även försökt få tag i veterinären idag utan att lyckas. Jag vill boka tid för vaccination och ev höftröntgen, det känns som det är lika bra att göra allt på en gång. Bara de kunde tänka sig att svara i telefonen skulle jag bli glad.

1 kommentar:

Anonym sa...

Börjar du bli gammal så du behöver få en vaccination och en höftröntgen? :0) Snart är det väll dax för en "liten" promenad igen.. Kram