torsdag 1 maj 2008

Fix ute och valborg

Nu har det varit valborg, den firade vi med Anna, Hencke, Philip och Jonathan. Vi var här och grillade med vår nya grill men vi var tvugna att sitta inne eftersom det regnade. Sedan gick vi till fårhushagen och tittade på majelden.
Promenad ner till brasan

Det var en stor brasa men Victor (jag tyckte inte heller om det) var rädd för det brann i gräset och det fanns inte någon som hade brandvakt vad vi såg.
Killarna studerar elden i gräset.

Efter brasan gick vi hem till Anna och Hencke och drack kaffe, vi stannade där länge som vi brukar när vi är där. Vi kom hem runt 22:30 tror jag, men trevligt hade vi som vanligt=)

På dagen tog Fredrik bort den hemska färgen på vår trapp ute, själv höll jag på och kratta tomten, vi har hur mycket löv och skit som helst på tomten. Ingen av oss blev klar med det vi höll på med så vi fortsatte idag. Men efter en stund åkte vi och handlade. Det blev lite mat, en dynlåda till utedynorna och en slagborrmaskin så Fredrik kunde slipa trappen med den. Sedan var det bara att fortsatta.

Lite av alla grenar som jag kapade på alla björkar.

Fredrik slipar trappan med den nya slagborren.

Anna och barnen kom över på en fika med micro kladdkaka, det var skönt med en paus i allt fixande.

Anna, Jonathan, Emil och Nelson hoppar på vår studsmatta. Alla utom Nelson tycker att det var jätte kul.

Både jag och Fredrik har blivit klara med våra projekt och det blev jätte bra, det är så kul att ha hus.

2 kommentarer:

Weronica sa...

kul att ni kom iväg till en brasa vi fick ju vara hemma pga dåliga magar.. är inte alltför ledsan ändå, man kommer ju bara hem och luktar brandrök ändå!!!

Anonym sa...

Det var kanontrevligt som alltid när vi ses. Hoppas att vädret e bättre nästa gång vi grillar så vi kan äta ute.
:0)