lördag 3 maj 2008

Besök från ösmo

Idag har mamma, pappa, Jasmine och Qba varit här och hälsat på. Pappa har hjälpt Fredrik att mäta hur stor altanen ska bli och vilket virke vi ska ha. Mamma och jag har varit och handlat lite på Karlsson och Willys.
När de kom hade de med sig en ny cykel och inlines till Emil. Mamma hade fått de och Emil blev jätte glad. Han har åkt på dem sedan han fick dem.

Emil kämpar och försöker åka på sina nya inlines

Nu går det lite bättre han åker utan att hålla i sig

Emil trillar på rumpan

Victor blev avundsjuk och vi gick upp på vinden för att se hur stora de vi har där är. De var bara storlek 28 och som tur var kunde Emil ha dem så Victor fick ta de nya men han var tvungen att ha dem utan innersko. Så nu ska vi åka och köpa ett par nya till honom som är lagom.

Jasmine som har opererat sin fot kunde varken hoppa eller springa runt med killarna så hon lånade vår kamera och tog lite bilder på killarna när de åkte inlines och när de hoppade studsmatta. Hon lyckades ta riktigt roliga bilder.

Emil och Victor ute på gården och åker inlines och cyklar.

Emil hoppar på studsmattan

Victor hoppar högt

På kvällen när Victor ville åka så hjälpte Emil honom och lärde honom hur man ska göra för att åka. Så när vi tagit in Nelson så kunde de öppna grinden och åka iväg på gångvägarna.

Emil lär Victor hur man åker inlines

Efter att ha fått hjälp av Emil och lite träning har Victor lärt sig att åka utan stöd, vilken tur att han har så snäll lillebror.

Victor har håller på att lära sig att åka utan stöd

Inga kommentarer: