lördag 12 september 2009

Eskilstuna

Idag har vi haft en supertrevlig dag tillsammans hela familjen. Vi började dagen med att åka till vattenpalatset i Eskilstuna. Där lekte killarna massor och tyckte det var jätte kul. Vi var där en stund och sedan begav vi oss ut för att leta efter någonstans att äta. Det slutade med att vi åt på en kina restaurang, oj vad vi fick mycket mat. Det var så otroligt gott och vi åt hur mycket som helst. Killarna åt fritirad kyckling med sötsur sås, Fredrik åt friterade revbensspjäll och jag åt kyckling med cashewnötter. Vi åt och åt och det känns som det kommer dröja länge innan vi vill äta mat igen. Innan vi åkte hem var vi tvungna att åka och handla, det var mindre kul men nödvändigt.

Nu sitter Fredrik och killarna och spelar Wii, eller rättare sagt Fredrik spelar och killarna får titta på honom. Hmm vems spel är det egentligen?!?

Själv ska jag leta reda på en kartong som jag kan bygga ett nytt hem åt Gösta, han ska ju bli fjäril och behöver lite större. Det kommer kort på vårt bygge så fort vi har gjort det. Gösta själv mår toppen som puppa skulle jag tro, han hänger och dinglar i locket.

Inga kommentarer: