söndag 27 april 2008

Hundträff i Skinnskatteberg

Igår var vi på hundträff i Skinnskatteberg hos uppfödaren. Vi åkte hemifrån redan strax efter 9 eftersom vi skulle handla innan vi åkte vidare. Själva resan skulle ta ca 1 1/2 timme och vi ville komma i tid. Men efter en jätte lång kö på Willys och ligga bakom två olika mopedbilar kom vi fram 11:15 och det var tomt på gården. Som tur var kom det några andra som också var sena eftersom jag glömt Monicas telefonnummer. Vi fick reda på att de redan hade gått till stället vi skulle vara på, så det var bara för oss att gå. Väl där fanns det många hundar och Nelson ville hälsa på alla men han var inte så poppis bland de andra hannarna. Han var yngst och ville leka med alla, så en del hanar ville sätta honom på plats men det ville inte han.
Vi träffade Nelsons brorsa där och de var jätte lika förutom att Nelson är för smal. Vi fick reda på att eftersom han är ute och går så mycket så måste han äta mycket mer än vad han gör. Så nu är det bara att göda honom som gäller och det kommer han inte att klaga på. Monica sa att han borde gå upp ungefär 4 kilo till i vikt så vi har lite att jobba på.

På hemresan stannade vi i Köping och åt på McDonalds, som tur var var vädret så fint att vi kunde ha Nelson ute och äta med oss så han inte behövde sitta i bilen själv. Vi åkte vidare till Eskilstuna och köpte en ny grill på Ica Maxi så nu ska vi vänta på att det ska bli bättre väder. Vi köpte en fingrill och inte vilket skit som helst nu när vi äntligen köpte en, det blev en weber klotgrill.

När vi kom hem gick vi över till Anna och Henke och grillade våra nyinköpta flintastekar. Det var så skönt att sitta ut och så har vi ju roligt när vi umgås med dem. Nästa gång är det deras tur att komma hem till oss och grilla på den nya grillen=)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det e klart att vi kommer. Hoppas på fint väder så att vi kan grilla snart igen.